За Корал Клуб

     

   

 

Всичко започва през 1997 г., когато Леонид Lapp е узнал за Coral-Mine, или по-лесно да се каже, Коралов калций.

     Водата е продукт номер едно. Нашият живот, без съмнение, зависи от нейното  качество. Учените от цял свят са работили през десетилетия, за да се създаде фантастична "жива вода".

     След дълги години на изследване,  Coral Club International и Royal Body Care ви предoставяt двa чудотворни продуктa:

     Coral-Mine - създаден от природата и

     Микрохидринът е антиоксидант, който няма аналог в света. Гениалният учен Патрик Фланаган е номиниран с  Нобелова  награда за създаването му.

     Coral Club предлага:

     Нашите здравни продукти се предлагат в повече от 36 страни, включително САЩ, Европа и Близкия Изток.

 Coral club заема особено място в индустрията с продукти за здравословен начин на живот.

От 1998 г. ние помагаме на хората да направят разумен избор в грижата си за здравето, като предлагаме концептуални решения, основани на природни елементи и модерни технологии. В нашия асортимент продукти са представени най-разнообразни продукти, създадени от съставки, събрани от всички краища на земното кълбо.

Всички тях обаче ги обединява единният подход, прилаган при производството, основан на 5 неизменни принципа:

 Качество без компромис. Контролът на качеството започва на ниво избор на производител и продължава през всички етапи от производството на продукта. Готовият продукт бива тестван в задължителния ред в лабораториите на производителя, както и в нашите центрове за изпитване след като влезе в страната.

Производството на Coral Club съответства на международните стандарти за добри производствени практики(GMP – Good Manufacturing Practice).

Максимална безопасност. Ние не само отговаряме на изисквания за безопасност на продуктите и другите разпоредби от действащото законодателство на всички страни, където продуктите на компанията се доставят, но често ги надвишаваме. Нашите продукти не съдържат консерванти, овкусители, изкуствени ароматизатори, фталати, ГМО, хормони, глутен, пестициди и хербициди; тествани са за съдържание на общо количество бактерии, гъбички, квас; тествани са за съдържание на нитрати, меламин и диоксини; тествани са за съдържание на тежки метали и радиоактивни изотопи.

Най-добрите специалисти. При разработката на нашите продукти водещи специалисти в областта  на биохимията и диетологията взимат участие, като използват най-новите изследвания и технологии. Това позволява на Coral Club оперативно да предлага на пазара иновативни решения за здравословен живот.

 Комбинация между природата и научните постижения. Учим се на една вълна с природата. Нашите продукти съдържат компоненти с натурален произход, които съдържат в себе си целебната сила на природата, а благодарение на научните постижения са представени в балансирана и биодостъпна форма.

Технологии без граници. Като международна компания в своята работа ние сме ориентирани към най-успешните световни практики и използваме най-добрите технологии и компоненти от всички краища на земята. В нашия асортимент продуктите идват от САЩ, Канада, Германия, Франция, Япония, Корея и Русия.

Coral Club предоставя на хората достъп до качествени продукти за подобряване качеството на техния живот.