Живей здравословно, храни се здравословно, мисли здравословно!

Моята история

Здравейте! 

Добре дошли в моя сайт!

Казвам се Виолета Стефановa и съм независим дистрибутор на Coral Club Intеrnational.

Как започна всичко?

    В пролетта на 2010 година получих силни болки в лявата тазобедрена става. Оказа се, че имам дегенеративни проблеми в гръбначния стълб. Започна ходене по мъките. От лекар, на лекар, с надеждата да намеря подобрение. Но така и не можаха да ми помогнат.

    Реших да опитам да пия биологичен калций и така, свързах се с Дистрибутор на Coral Club, пожелах регистрация и си купих Корал-Майн. След месец изпълних пречистващата и противопаразитна Програма 2 Коло-Вада Плюс. Болките постепенно взеха да отстъпват.

    Разбрах, че не трябва да спра дотук, че трябва да продължа да ползвам продуктите. Човек сам носи отговорност за своето здраве.

   Компанията има изградена своя "Концепция на здравето",  базираща се на Комплексен подход към здравето и Принцип на регенерация на клетките.

  Следвайки четирите прости стъпки на здравето - хидратиране, чистене, хранене, защита, аз създавам своя личен план за подобряване на здравето. Постоянно имам план!

 Споделяйки своите резултати, аз спечелих нови приятели, общувам с единомишленици, продуктите станаха по-достъпни за мен.

Компанията се развива стабилно и ни дава неограничена възможност за развитие на бизнеc. С Coral Club можете да постигнете финансова независимост! 

Coral Club носи здраве! 

Coral Club прави живота интересен! 

Coral Club прави света хубав!