Концепция за здраве

 Всеки знае, че няма да се чувства добре, ако не води здравословен начин на живот.

 Компанията има изградена своя "Концепция на здравето",  базираща се на:

Комплексен подход към здравето и Принцип на регенерация на клетките.

 Компанията Coral Club предлага Концепция за здраве от четири основни стъпки, която е ключът към по-дълъг и активен живот, изпълнен с положителни емоции.

 4 стъпки за по-добро здраве и уелнес:

         Хидратиране

         • Чистене

         • Здравословно хранене

         • Защита

 Стъпка 1: Хидратиране

 

        Водата е източник на живот на нашата планета. Водата е началото на всички живи същества на планетата, включително и хората. Хидратирането е от съществено значение. Водата е средата, в която да се осъществяват всички метаболитни и клетъчни процеси.  Качеството на водата е от голямо значение. Добрата вода е основна съставка за съживяване и укрепване на тялото ни.

        Корал-Мине, Н-500 (Микрохидрин), Хидроцел ни помагат да подобрим качеството на водата.

 

 Стъпка 2: Чистене

 Да помогнем на тялото си да се чисти от шлаки, токсини и паразити – това е важна стъпка за поддържане на добро здраве. Целесъобразно е два пъти в годината да се провежда профилактичен курс за дехилметизация и пречистване.

     Coral Club предлага голям избор от естествени продукти с антиоксиданти и билкови екстракти за детоксикация: Корал-майн, Програма 2 Коло-Вада Плюс, ФанДетокс, Парафайт, Корал черен орех, Лакс-макс, Пау Дарко, Чесън, Силвер-Макс, Корал Артишок, Корал Келп, Заферан, Корал Репей, Лимфлоу, ОпиСтоп,  Корал Пробиотик и др.

 

Стъпка 3: Здравословно хранене

 

 Здравословен избор всеки ден - това е основа за оптималното  функциониране на системите на тялото. Обичайте себе си, обичайте това, което сте!

    Нашите продукти могат да ви помогнат да бъдете сигурни, че ще получите всички тези витамини, минерали и хранителни добавки, от които се нуждаете. Това са Корал Лецитин, Корал Люцерна, Масло от черен дроб на акула,  Омега 3/60, Омега 3-6-9, Калций-Магнезий, Корал Таурин, Спирулина , Противити, Корал Келп, Веган шейк, Папая, Корал Хлорела, ГринГрин, Блокчета и др.

 

 Стъпка 4: Защита

 

 

      В съвременните условия функционираме на бързи обороти. Ядем в движение, мислим в движение и дишаме повече автомобилни газове. Всичко това налага още повече стрес и създава благоприятна среда за развитие на болести.

     Coral Club предлага голям избор от естествени продукти с антиоксиданти и билкови екстракти, които ще ви помогнат да защитите организма си. Тези продукти са: H-500, Микрохидрин, Пау Дарко със Селен, Корал Цинк 15, Корал Ехинацея, Корал Kотешки нокът, Силвър-макс(Kолоидно сребро), Корал Сладък Корен, ФанДетокс, Корал Артишок, Коластра и др..