Комплексна програма за детокс

Детоксикацията представлява отстраняване на токсините от тялото.

Със сигурност имате нужда от детоксикация, ако страдате от запек, подуване на корема, колит и други чревни проблеми, ако е затруднена чернодробната функция, при жлъчна дискинезия, нарушена обмяна на веществата, наднормено тегло, блед, сивеещ или пожълтял цвят на лицето, хронична умора и стрес, целулит, кожни проблеми, алергии.

Детоксикацията включва пречистване на храносмилателния тракт, черния дроб и лимфната система.

По време на детоксикацията да се приема Kоралова вода (вода с Корал-Майн) и Н-500. Защо е толкова необходимо?

Първо желязно правило при всяко очистване е да се разреди междуклетъчната течност. Тя да се превърне от гел в зол, така токсините, които се намират там, могат да се освободят, да се свържат с транспортни вещества и да се изхвърлят от организма. 

Кораловата вода е идеалното средство за поддържане на здравния баланс на организма, защото тя алкализира организма, без да се консумира алкалния буфер - калция от костите, тя намалява повърхностното напрежение на водата от 73 дина/кв. см до 43 дина/ кв. см., така че водата става лесно усвоима от клетките.

Н-500 - антиоксидант, който предотвратява разрушителното действие на свободните радикали и повишава енергийния потенциал на организма чрез стимулиране на изработването на клетъчна енергия. 

 

 1-ви етап: Програма 2 Коло-Вада Плюс – 14 дни

Програма 2 Коло-Вада Плюс се използва за пречистване на организма. Тя е комплекс от биологично активни добавки, предназначени за оптимизиране на процеса на пречистване и запазване на витаминно - минералния баланс.

Помага за по-ефективно извеждане на шлаките, подобрява работата на стомашно – чревния тракт, съхранява полезната чревна микрофлора.

Научете за предимства на Програма 2 Коло Вада Плюс и резултати  ТУК

Изтегли от тук: Препоръки за Програма 2 Коло-Вада плюс

 

2-ри етап: Чистене на черен дроб – 14 дни

 

 Черният дроб е един от най-натоварените органи в цялото тяло. Без него животът е невъзможен. Черният дроб се грижи за пречистването на токсините от тялото, за производството на храносмилателни ензими, подпомагащи работата на стомаха и червата, както и филтрацията на кръвта.

Затлъстяването, високият холестерол и коремните мазнини сериозно затрудняват работата на черния дроб. Омазняването му често е пряко свързано с тези метаболитни отклонения.

 

3 етап: Чистене на лимфата – поне 14 дни

 

 

Функциите на лимфата са многостранни, но като основни, може да се дадат две насоки, които са еднакво значими и взаимосвързани:

  • очистваща – наистина много важна – система за извеждане на метаболитите от обменните процеси, както и на всякакви токсини и отрови, попаднали в тялото като химични субстанции, бактериални, гъбични, паразитарни токсини и др. 
  • защитна функция – практически от нея зависи имунитета на човека, а имунитетът – това е животът. Клетките на лимфната система са лимфоцитите, а те са основните клетки на имунната система на човека. Лимфната система осъществява връзка между всяка от клетките на организма с кръвоносната система. Лимфните съдове тръгват от междуклетъчното пространство и образуват мрежа от лимфни капиляри и различни по диаметър лимфни съдове и разположени на тях лимфни възли.

 

 

  • Корал Сладък Корен - лимфостимулиращо вещество. 3 пъти х 1 капсула, 1 час преди хранене с две чаши коралова вода
  • Корал Келп - сорбент за свързване на токсините. 2 пъти х 1 капсула, 1 час преди хранене
  • Корал Лецитин или Корал Артишок - жлъчогонно средство. 3 пъти х 1 капсула по време на хранене
  • Спирулина или Противити, Алтимейт, и др. - Подхранване с аминокиселини, витамини и минерали.
  • Супер-Флора или Мега Ацидофилус - еубиотици. 2 пъти х 1 капсула